Ik ben Jeffrey Kriele

Ik ben Jeffrey Kriele, Coach, mens, vader, man, doerak.

“Liever een heel mens, dan een goed mens”, Carl Jung.

Ik ben sinds 2018 werkzaam als coach in persoonlijk leiderschap en sinds 2022 begeleid ik ook leidinggevenden en teams. Ik doe dit vanuit mijn bedrijf Venster Op Leren.

Vanuit het verlangen als mens, vader en man om rust en balans in mijn leven te vinden, heb ik op een goed moment besloten mijn hart te volgen. Heel lang heb ik niet naar mijn hart geluisterd, dat een prachtige boodschap voor mij had. Mijn hart had ik lang niet meer vastgehouden.

Mijn hart vertelde mij in een lastige fase in mijn leven dat ik het écht anders moest gaan doen. Zonder dat ik wist wát mijn hart mij vertelde, ben ik begonnen met mijn eigen weg te vinden door het onderzoeken wat mijn geschiedenis is en wat mijn verlangens zijn. Het begin van een ommezwaai in mijn leven, langs hartenpijn, waar ik een nieuw perspectief ontdekte van wie ik ben en wat ik wil zijn.

Nieuw perspectief

Dit nieuwe perspectief bracht mij inzichten en erkenning van mezelf. Mijn bestaansgrond en plek in de wereld heb ik opnieuw kunnen ontdekken, vanuit mijn hart en mijn ziel, vanuit de wens heel mens te willen zijn.

Het vinden van die juiste weg heb ik altijd alleen gedaan. Ik kwam erachter dat dit niet de makkelijkste manier was om heel mens te worden, je hebt immers andere mensen nodig die mij leren wie ik nou écht ben. Zodoende heb ik het besluit genomen om mij te laten coachen en begeleiden op waar ik tegenaan liep in mijn leven. Ik leerde hierdoor mijzelf beter kennen.

Ik heb mijzelf bereid gevonden naar mijzelf te kijken, echt contact te maken met mijn hart en ziel zodat ik mijn eigen potentie voluit kan leren leven. Ik heb zo meer balans in mijn leven gevonden en elke dag ben ik mij meer bewust van hoe ik dat kan doen.

Hierdoor heb ik ook meer verantwoordelijkheid. Een plek voor wie verlangt naar duurzame groei en zich persoonlijk en professioneel verder wil ontwikkelen, maar ook voor wie vastloopt in het leven en weer in beweging wil komen

Het verlangen om jou te helpen

Met deze levenslessen en inzichten heb ik het verlangen gevonden om anderen te gaan helpen ook hun weg te vinden. Ik wil anderen helpen de ervaring en beleving om je hele wezen, in contact met jezelf en de mensen om je heen te laten beleven. Er is daarin geen vaste weg, met richtingwijzers of roadmaps. Wat er wel is, is de ontdekking van jouw eigen potentie en bestemming waarbij je met meer plezier en genot jouw weg gaat bewandelen.

Venster Op leren is uit dit verlangen ontstaan. Een plek waar mensen hun eigen pad kunnen vinden, verhalen kunnen delen en zichzelf kunnen vinden. Vanuit de tradities en werkwijzen van Phoenix opleidingen en ALBA-academie werk ik op verschillende lagen, niet alleen wat je laat zien, maar ook wat diep in jou leeft. Vanuit het lijf, jouw eigenheid (ziel) en jouw hart. Heelheid bereiken gaat over wat zowel wat in het licht mag staan én wat in de schaduw verscholen is en onthuld wil worden.

“De ontmoeting is mijn werkruimte. Want als er echt contact is, kun je ervaren wat het hoofd nog niet altijd begrijpt”

Als coach werk ik vanuit:

  • Acceptatie - zonder oordeel mag je er zijn
  • Aandacht - het gaat om jou
  • Aansluiting - ik ben met jou
  • Authenticiteit - en vanuit mijzelf

Deze begrippen zijn de rode draad van mijn manier van werken en tegelijk slechts begrippen. Ze zijn richtinggevend. Waar het om gaat is dat we, in een veilige omgeving, het persoonlijke gesprek aangaan. Op basis van wat jij nodig hebt en wat jouw doelen zijn. Voor mij is dat persoonlijke gesprek – zoals ik dat aanga vanuit Venster op Leren – écht iets magisch. De diepte in duiken en met jou jezelf beter te leren kennen.

Wil je graag met mij kennismaken?

Klik onderstaande knop en gebruik het formulier.

Ik beloof je snel contact op te nemen!

jeffrey in de sinaï

Begin met chatten
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?