Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk Leiderschap gaat over wie jij in essentie bent. Dit zijn vaak vraagstukken waar je lang mee rond kan lopen en waarvan je weet dat je het graag anders zou willen. Je weet dat het moet maar je weet nog niet hoe.

Vraagstukken kunnen gaan over gevoelens die je niet kan plaatsen, spanning in je lijf die er ongecontroleerd uitkomt, woede- of angstaanvallen die je van je stuk brengen, burn-outklachten, gedoe in je privéleven of op je werk. Allemaal signalen die je veel bezighouden.

Ik laat je door jouw Venster naar jouw eigen hulpbronnen en perspectieven kijken zodat je bewust wordt van welke delen van jouw persoonlijkheid je omarmd hebt en welke delen je hebt afgewezen. Welke kwaliteiten heb jij ontwikkeld en vooral wat heb je vooral niet meer kunnen doen. En stel eens dat je hier woorden aan kan geven, wat maakt dan dat je zaken afwijst en voor wie heb je dat ooit gedaan.

Stel nou eens dat je dit allemaal mag integreren? Zou dat niet fijn zijn?

Beginnen met Coaching of Therapie

Bij Venster Op leren helpen we jou in je eigen ontwikkeling. Dat begint met het ontwikkelen van een goede coach-coachee relatie waarbij we samen op pad gaan via open dialoog, wederzijds respect en veiligheid. Ik zorg voor een goede bedding zodat jij gedragen kan worden waar dat nu wellicht pijnlijk of moeilijk is. Het doel: werken aan het overwinnen van problematische gedachten, patronen, gedragingen en/of overtuigingen zodat je uiteindelijk weer je eigen autonomie kan pakken en je plek in het leven weer kan innemen.

We vertrekken dus vanuit veiligheid om daarna vanuit jouw verlangen en jouw wil om weer vooruit te kunnen. Om weer heel te zijn als mens, weer je autonomie te kunnen pakken, jouw plek in de wereld in te nemen en grenzen aan te geven. Bij het aanpakken daarvan kijken we naar hulpbronnen en, afhankelijk van wat jou helpt weer meer balans in je leven te vinden, zetten we de interventies in die jou weer gaan helpen stevigheid te voelen en balans te ervaren.

In dat spannende coachingproces help ik jou door jouw eigen Venster naar die patronen te laten kijken. De patronen die je nu in de weg zitten en je verdriet en leed veroorzaken. Die willen gezien en erkend worden. We gaan samen een intensief traject aan om te werken aan jouw autonomie, identiteit en zingeving. Wees welkom met jouw verhaal, wij wachten op je!

Coaching voor de jongvolwassene

Je hoort het steeds vaker dat ook de jongvolwassene het drukker en moeilijker krijgt. Je studie of je omgeving waarin veel van je verlangd wordt, of je bent net gaan werken en die nieuwe omgeving of heeft impact op je. Jongeren die al in hun late tienerjaren of twintiger jaren met burn-outklachten rondlopen. Het is steeds meer in het nieuws.

Het erkennen daarvan is soms een drempel, maar het ermee blijven lopen is ook niet goed. 

Je voelt het dat er wat aan moet gebeuren, maar voelt misschien nog wat schaamte om daarmee te komen bij je docenten, je leidinggevende of je ouders of verzorgers. Wellicht zijn ze niet beschikbaar voor je of heb je uitdagingen in jouw leven waardoor je niemand hebt om mee te praten. Blijf er niet mee lopen, maar maak een afspraak bij mij voor een vrijblijvend gesprek – gewoon om je hart eens te luchten (gratis gespreksessie van een uur voor iedereen tot 30 jaar).

Je bent met alles welkom! Ik kijk graag met jou naar welke mogelijkheden er zijn voor een frisse start voor de rest van jouw mooie leven!

Zet de eerste stap naar individuele coaching

Heb je vragen over individuele coaching of wil je vrijblijvend informatie hebben over wat coaching voor jou kan betekenen? Ik nodig je van harte uit om je gegevens achter te laten! Ik neem dan contact met je op om een afspraak te maken.

0 of 500
Begin met chatten
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?