Thuis Komen – Kracht van de zonen

Inleiding

Thuis Komen – kracht van de zonen. Een workshop die gaat over wij zonen, mannen die hun eigen moeten bewandelen, weg uit huis en de wereld ontdekken. Los van onze moeders die ons bij ons willen houden, ons vast willen houden. Van onze moeder loskomen om de wereld aan te gaan voelt als verraad. Zo stellen we ons pad, de weg die wij te gaan hebben, die stellen we uit. Loskomen van onze moeders daar hebben we onze vaders voor nodig. Maar als hij niet beschikbaar was, of afwezig, wat dan? Onze vaders hebben we dus nodig, naar hem toe hebben we weer uit te reiken, onze mannelijke energie beet te pakken, het zwaard ter hand nemen en onze grenzen te bewaken. Dit is voor veel van ons een enorme klus want onze levensenergie kan gevaarlijk zijn. Deze moet zijn weg vinden bij de mannen waar het gezond kan landen, met de steun van de mannen in ons rug.

Voor wie is het?

Deze workshop is voor mannen die onderweg zijn hun leven gestalte te geven, weg van huis en zoeken naar een plek om te landen.

Resultaat

Herkennen van jezelf hoe je danst in de spiegel van je moeder doordat je andere mannen aankijkt, zorgt voor gronding in de mannenwereld. Het is de herkansing in het roepen van de vader en het tevoorschijn komen wie je echt bent. Man in deze wereld! Wil je meer weten? Plan een vrijblijvend gesprek met Jeffrey of Roel!

Praktische informatie

Duur van de training

3 dagen, inclusief lunch en diner

Data

24, 25 en 26 april 2024 (mogelijkheid tot overnachten)

Tijden

van 10.00 uur tot 17.00 uur

Aantal deelnemers

10 tot 16 deelnemers

Incompany

Neem contact op over de incompany mogelijkheden

Locatie(s)

Het Amstelstijn Coachhuis - Wilhelminalaan 1a, Alphen aan den Rijn

Bijzonderheden

Thee, koffie, lunch en diner (2x) inbegrepen

Prijs

Deelname: € 950,00 incl. BTW p.p. (excl. overnachting)
Training en Coaching - Organisatieontwikkeling - Jeffrey Kriele

Wat goed dat je je inschrijft voor Thuis Komen - Kracht van de zonen.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de details  door te nemen. Dan gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling!

Inschrijfformulier

Thuis Komen - Kracht van de zonen

Incompany of individueel: Voor een incompany workshop nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Tijd: Deze workshop vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur.

Kies een datum

12 + 14 =