Inleiding

Ontsnap aan de alledaagse sleur en dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van de Bedoeïenen in de Sinaï-woestijn. Hier, waar de woestijn hun thuis is, delen deze bezielde nomaden hun jarenlange ervaring in woestijntrips en een eenvoudige, traditionele levenswijze. Laat je leiden om je gedachten tot rust te brengen te midden van uitgestrekte zandvlaktes, waar innerlijke rust en kracht worden hervonden. Terwijl je gas terugneemt en luistert naar je hart, ontvouwen nieuwe inzichten en mogelijkheden zich als de oneindige horizon. Voor wie dat wenst, staan bezielde gidsen klaar om je zowel tijdens als na de reis coachend te begeleiden. Ga met ons mee op een 10 daagse reis naar de Zuid Sinaï

Voor wie is het?

Voor wie een onvergetelijke ervaring zoekt, roepen de betoverende wonderen van de Sinaï-woestijn. Dit adembenemende landschap is een van de meest magische plekken op aarde, moeilijk te beschrijven met woorden. Hier is de vibratie intens, voelbaar en subtiel - een beschermende, vrouwelijke energie omringt je. De natuurlijke pracht, de oorverdovende stilte, en het zand dat zowel geluid als negativiteit lijkt te absorberen, zorgen voor een diepgaande innerlijke rust zonder inspanning. Open jezelf voor dit unieke avontuur, en je zult getuige zijn van een verschuiving van denken naar voelen. Zelfs sceptici zullen het ervaren, want in de Sinaï reis je vanzelf van je hoofd naar je hart.

Resultaat

De kracht van deze reis schuilt in de onbegrensde inspiratie van de natuur, gecombineerd met diverse vormen van stilte en de diepgaande begeleiding van onze trainers Jeffrey en Mike.

Tijdens deze reis stap je uit je dagelijkse routine en omarm je de ongerepte wildernis, zowel overdag als 's nachts. Dit schept de ruimte om je bewust te worden van gedachten, overtuigingen en gevoelens die je al dan niet ondersteunen, en je krijgt de kracht om ze te transformeren. Iedere ochtend beginnen we met meditatie, terwijl de Bedoeïenen een heerlijk ontbijt bereiden. Gedurende de dag trekken we door de woestijn met begeleide stille wandelingen, opdrachten onderweg, lichaamsbewustzijnsoefeningen, inzichtsoefeningen en momenten van vreugde.

Elke tocht is uniek, variërend van klauteren over ruige rotsen tot wandelen in glooiende zandduinen, kort of lang, alleen of met een metgezel, met specifieke vragen of open voor het onverwachte. Zelfverbetering is hier niet nodig; wat je nodig hebt, komt vanzelf naar boven. 's Avonds delen we onze ervaringen in het kamp na gezamenlijk te hebben genoten van een maaltijd. Gedurende de hele reis ontvang je begeleiding, intervisie en ondersteuning waardoor nieuwe inzichten en mogelijkheden zich zullen ontvouwen. Je kunt kiezen voor eenzaamheid of kracht putten uit de groep. Fysieke inspanning is haalbaar voor elke gezonde deelnemer.

Praktische informatie

Duur van de training
10 dagen

Data
Data worden nog bekend gemaakt voor het september/oktober 2024 en maart en oktober 2025.

Tijden
24 uur

Aantal deelnemers
6 tot 14 deelnemers

Incompany
Incompany is mogelijk. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Locatie(s)
Sinaï Woestijn in Egypte, nabij Dahab.

Prijs
€. 1250 contante bijdrage voor de bedoeïenen, €. 550 privé of €.700 zakelijk voor de begeleiding.

Wil je meer weten?

Plan een gratis gesprek met een coach/trainer!


Inschrijven

Leiderschapsreis Sinaï Woestijn

"*" geeft vereiste velden aan

JA! Ik wil graag mee op deze leiderschapsreis:*
Kies een datum*
De workshops vinden altijd plaats van 19:00 tot 22:00 uur
Voor een incompany workshop nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke informatie
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Begin met chatten
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?