Familieopstelling – inzicht in je familiesysteem

Deze Familieopstellingen avonden zijn geschikt voor een breed publiek dat nieuwsgierig is naar de inhoud van een familieopstelling en het systemisch werken.

Inleiding

Familieopstellingen, geïnspireerd door Bert Hellinger, lijken weliswaar magisch, maar onthullen de diepere lagen van ons bestaan. Ze ontsluieren herhalende patronen die geworteld zijn in onze geschiedenis, afkomst, hechting en opvoeding. Deze benadering werpt licht op de onzichtbare dynamiek binnen families, openbaart de redenen achter herhaalde acties en geprogrammeerde reacties. Zowel in werk als privé onthult het de onbegrepen mysteries van ons gedrag. Kortom, familieopstellingen bieden helderheid en de kans om te ontdekken wat er altijd al achter de schermen van ons leven heeft afgespeeld.

Voor wie is het?

Deze Familieopstellingen avonden zijn geschikt voor een breed publiek dat nieuwsgierig is naar de inhoud van een familieopstelling en het systemisch werken. Als je echter nog enigszins aarzelend bent om direct deel te nemen, bieden we een veilige omgeving waarin je de opstelling kunt ervaren door te observeren of juist als representant deel te nemen. Daarnaast krijg je tevens de gelegenheid om een persoonlijke vraag in te brengen, indien zich hiervoor de mogelijkheid voordoet. In het geval van meerdere vragen, zal er een loting plaatsvinden om de keuze te bepalen. Hoewel er geen verplichting is om iets in te brengen, willen we je graag uitnodigen om dit wel te overwegen en deel te nemen.

Bij Venster Op Leren geven we nog meer workshops, deze vind je hier: Workshop

Resultaat

Familieopstelling

Deze Familieopstelling avond biedt meerdere mogelijkheden: Ten eerste krijg je de kans om als toeschouwer een opstelling bij te wonen. Daarnaast kun je actief deelnemen aan een opstelling, waardoor je direct betrokken raakt. Bovendien delen we met jou de basisprincipes van dit proces. Tevens zullen korte 1-op-1 oefeningen je laten ervaren wat representeren inhoudt. Hierdoor leer je hoe het voelt om in de schoenen van een ander te staan. Kort samengevat, na het volgen van deze workshop vergaar je dieper inzicht in systemisch werken en het creëren van familie dynamieken. Meer vragen? Aarzel niet en plan een vrijblijvend gesprek in met Jeffrey of Hellen!

Neem gerust contact met ons op, we beantwoorden graag al je vragen.
Jeffrey Kriele is Senior Coach Counselor, Register Coach LVSC, NLP Coach Practitioner.

Praktische informatie

Duur van de training

3 uur

Data

Elke laatste donderdag van de maand (zie aanmeld formulier voor de data)

Tijden

Van 19.00 uur tot 22.00 uur - inloop is vanaf 18.30 uur. De koffie en thee staan klaar.

Aantal deelnemers

6 tot 10

Incompany

Voor een incompany workshop nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie(s)

Het Amstelstijn Coachhuis - Wilhelminalaan 1a, Alphen aan den Rijn

Bijzonderheden

Geen

Prijs

€ 125,00 voor het inbrengen van een vraag. Als representant betaal je een vrijwillige bijdrage van € 5,00
Training en Coaching - Organisatieontwikkeling - Jeffrey Kriele

Wat goed dat je je inschrijft voor Familieopstelling - inzicht in je familiesysteem.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de details  door te nemen. Dan gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling!

Inschrijfformulier

Familieopstelling - inzicht in je familiesysteem

Incompany of individueel: Voor een incompany workshop nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Tijd: De workshops vinden altijd plaats van 19:00 tot 22:00 uur

Kies een datum

4 + 14 =