Workshops en Trainingen

Bij Venster op Leren helpen wij jou met het versterken van je leiderschap, organisatieontwikkeling en persoonlijke groei. Wij bieden individuele coaching en workshops aan, waarbij we het potentieel van zowel individuen als organisaties aanspreken.

Onze aanpak levert praktische inzichten in effectief leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, gericht op het overwinnen van uitdagingen en het creëren van tastbare verbeteringen.

Onze coaching is toegespitst op het behalen van persoonlijke en professionele doelen, terwijl onze workshops diverse vaardigheden ontwikkelen. Wij geloven in een aanpak waarbij persoonlijke groei en professionele ontwikkeling samen gaan, voor zowel individu als organisatie.

Training, workshop of coaching op maat

Kun je niet de workshop of training vinden die je zoekt? Neem contact met ons op, we helpen je graag. Samen bepalen we dan wat jouw behoeften zijn en hoe we jou daar mee het best kunnen ondersteunen.

Jeffrey Kriele is Senior Coach Counselor, Register Coach LVSC, NLP Coach Practitioner.

Aangesloten bij Ethische Codes van Phoenix Opleidingen en Ethische Gedragscode NOBCO-EMCC.

Leiderschapsreis Sinaï Woestijn

Leiderschapsreis Sinaï Woestijn

In het kort:

In tegenstelling tot traditionele managementtrainingen, waarin theoretische kennis wordt aangereikt, bieden wij een unieke ervaring aan managers en directeuren. Tijdens deze reis staat jij centraal. Door te ontspannen, te genieten, jezelf te accepteren en bewust te beslissen jouw transformatieproces te leiden, creëren we samen een onvergetelijke reis.
Lees meer
Thuis Komen – Kracht van de zonen

Thuis Komen – Kracht van de zonen

In het kort:

Deze workshop "Thuis Komen - kracht van de zonen" is voor mannen die onderweg zijn hun leven gestalte te geven, weg van huis en zoeken naar een plek om te landen.
Lees meer
Spelen met controle

Spelen met controle

In het kort:

In deze workshop ga je ervaren wanneer het voor jou beter is om vast te houden aan gestelde doelen en wanneer het efficiënter is om deze los te laten. Je leert je angst om controle te verliezen om te buigen naar vertrouwen en stevig staan.
Lees meer

Wat zeggen onze cursisten / coachees?