Spelen met controle

Inleiding

Spelen met Controle: In een wereld van polarisatie, onduidelijkheid en snelle veranderingen, is het een uitdaging om op eigen koers te blijven. Er worden andere eisen van je stuurmanschap gevraagd omdat de omgeving moeilijker is te voorspellen. In deze 1-daagse workshop ga je leren hoe je flexibeler en meer passend op situaties kan reageren. Je gaat ervaren wanneer het voor jou beter is om vast te houden aan gestelde doelen en wanneer het efficiënter is om deze los te laten. Uiteindelijk leer je je angst om controle te verliezen om te buigen naar vertrouwen dat je bent waar je hoort te zijn.

Voor wie is het?

Voor iedereen die wil verkennen hoe je speelser en steviger kan omgaan met de uitdagingen van het leven. Niet meer wankelen als het anders loopt dan verwacht, maar stevig en vol vertrouwen blijven staan. Ook als de grond onder je voeten begint te bewegen. Dus meer spelen met controle. Deze 1-daagse workshop Spelen met Controle vraagt van jezelf om te durven kijken naar wie je bent en jezelf in te brengen. En dat je contact met jezelf maakt.

Resultaat

Je leert wat controle voor jou heeft betekent en hoe je daar in het hier en nu meer mee kunt spelen. In controle zit namelijk altijd een goede intentie, en tussen controle en spelen zit een mooi speelveld.  Door te erkennen hoe dit bij jou werkt, leer je wanneer je op een gezonde manier gas geeft, of op de rem trapt. Wil je meer weten? Plan een gratis gesprek met één van de trainers Hellen en Jeffrey! Zij leggen je meer uit over spelen met controle.

Praktische informatie

Duur van de training

1 dag, inclusief lunch

Data

Klik verder voor de data opties. Workshops Spelen met Controle vinden plaats in Alphen aan den Rijn. Zakelijk of in-company, data en locatie in overleg.

Tijden

van 10.00 uur tot 17.00 uur

Aantal deelnemers

6 tot 14 deelnemers

Incompany

Is mogelijk, neem hierover contact met ons op.

Locatie(s)

Het Amstelstijn Coachhuis - Wilhelminalaan 1a, Alphen aan den Rijn

Bijzonderheden

Bijzonderheden / opmerkingen

Prijs

€ 225,00 incl. BTW per persoon. Incompany op aanvraag.
Training en Coaching - Organisatieontwikkeling - Jeffrey Kriele

Wat goed dat je je inschrijft voor Spelen met controle.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de details  door te nemen. Dan gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling!

Inschrijfformulier

Spelen met controle

Incompany of individueel: Voor een incompany workshop nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Tijd: De workshops vinden altijd plaats van 10:00 tot 17:00 uur

Kies een datum

14 + 15 =