Leiderschapsreis Sinaï Woestijn

Een unieke Leiderschapsreis. Ontsnap aan de alledaagse sleur en dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van de Bedoeïenen in de Sinaï-woestijn.

Inleiding

Ontsnap aan de alledaagse sleur en dompel jezelf tijdens deze leiderschapsreis onder in de fascinerende wereld van de Bedoeïenen in de Sinaï-woestijn.

Hier, waar de woestijn hun thuis is, delen deze bezielde nomaden hun jarenlange ervaring in woestijntrips en een eenvoudige, traditionele levenswijze. Laat je leiden om je gedachten tot rust te brengen te midden van uitgestrekte zandvlaktes, waar innerlijke rust en kracht worden hervonden.

Terwijl je gas terugneemt en luistert naar je hart, ontvouwen nieuwe inzichten en mogelijkheden zich als de oneindige horizon. Voor wie dat wenst, staan bezielde gidsen klaar om je zowel tijdens als na de leiderschapsreis coachend te begeleiden. Ga met ons mee op een 10 daagse leiderschapsreis naar de Zuid Sinaï.

Leiderschapsreis - 10 dagen naar de Sinai woestijn

Voor wie is het?

Voor wie is deze leiderschapsreis?

Voor wie een onvergetelijke ervaring zoekt, roepen de betoverende wonderen van de Sinaï-woestijn. Dit adembenemende landschap is een van de meest magische plekken op aarde, moeilijk te beschrijven met woorden. Hier is de vibratie intens, voelbaar en subtiel – een beschermende, vrouwelijke energie omringt je. De natuurlijke pracht, de oorverdovende stilte, en het zand dat zowel geluid als negativiteit lijkt te absorberen, zorgen voor een diepgaande innerlijke rust zonder inspanning.

Open jezelf voor dit unieke avontuur, en je zult getuige zijn van een verschuiving van denken naar voelen. Zelfs sceptici zullen het ervaren, want in de Sinaï reis je vanzelf van je hoofd naar je hart.

Bekijk hier welke andere workshops en trainingen Venster Op Leren biedt.
Wist je dat we ook een 3-daagse training op Terschelling aanbieden in de Sinaï woestijn?

Resultaat

De kracht van deze leiderschapsreis schuilt in de onbegrensde inspiratie van de natuur, gecombineerd met diverse vormen van stilte en de diepgaande begeleiding van onze trainers Jeffrey en Mike. Tijdens deze reis stap je uit je dagelijkse routine en omarm je de ongerepte wildernis, zowel overdag als ’s nachts. Dit schept de ruimte om je bewust te worden van gedachten, overtuigingen en gevoelens die je al dan niet ondersteunen, en je krijgt de kracht om ze te transformeren.

Iedere ochtend beginnen we met meditatie, terwijl de Bedoeïenen een heerlijk ontbijt bereiden. Gedurende de dag trekken we door de woestijn met begeleide stille wandelingen, opdrachten onderweg, lichaamsbewustzijnsoefeningen, inzichtsoefeningen en momenten van vreugde. Elke tocht is uniek, variërend van klauteren over ruige rotsen tot wandelen in glooiende zandduinen, kort of lang, alleen of met een metgezel, met specifieke vragen of open voor het onverwachte. Zelfverbetering is hier niet nodig; wat je nodig hebt, komt vanzelf naar boven.

Begeleiding, coaching en intervisie

’s Avonds delen we onze ervaringen in het kamp na gezamenlijk te hebben genoten van een maaltijd. Gedurende de hele reis ontvang je begeleiding, coaching, intervisie en ondersteuning waardoor nieuwe inzichten en mogelijkheden zich zullen ontvouwen. Je kunt kiezen voor eenzaamheid of kracht putten uit de groep. Fysieke inspanning is haalbaar voor elke gezonde deelnemer.

Jeffrey is Senior Coach Counselor, Register Coach LVSC, NLP Coach Practitioner en aangesloten bij Ethische Codes van Phoenix Opleidingen en Ethische Gedragscode NOBCO-EMCC.

Praktische informatie

Duur van de training

10 dagen

Data

In 2024 vind deze unieke Leiderschapsreis plaats van 2 t/m 12 oktober. In 2025 worden data z.s.m. bekend gemaakt.

Tijden

24 uur

Aantal deelnemers

6 tot 14 deelnemers

Incompany

Incompany is mogelijk. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Locatie(s)

Sinaï Woestijn in Egypte, nabij Dahab.

Bijzonderheden

Exclusief vliegticket. Inclusief Transfer, verblijf bij de Bedoeïenen, water, ontbijt, lunch en diner en 1 overnachting hotel zijn inbegrepen.

Prijs

€ 1,250,00 /pp contante bijdrage voor de bedoeïenen en € 550,00 /pp privé of € 700,00 /pp zakelijk (ex BTW) voor de begeleiding, verblijf en eten. Vliegticket dient zelf aangeschaft te worden.
Training en Coaching - Organisatieontwikkeling - Jeffrey Kriele

Wat goed dat je je inschrijft voor Leiderschapsreis Sinaï Woestijn.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de details  door te nemen. Dan gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling!

Inschrijfformulier

Leiderschapsreis Sinaï Woestijn

Incompany of individueel: Voor een incompany workshop nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Tijd: Duur van deze unieke leiderschapsreis is 24/7 voor 10 dagen

Kies een datum

9 + 7 =