Oefendag voor opstellers in opleiding

Inleiding

Ben je jouw eerste stappen aan het zetten met familieopstellingen en organisatieopstellingen? Kom oefenen! Vanaf februari 2024 gaan we samen oefenen in het opstellen en neerzetten van constellaties. We analyseren samen wat er goed ging en hoe we de techniek eigen maken. Het begeleiden is ook belichamen want als nieuweling is het toch ook nog wel spannend. Je stelt op en je bent representant.

Voor wie is het?

Coaches en begeleiders die gestart zijn met een opleiding systemisch werken of deze net hebben afgerond. We werken met alle vormen van opstellen volgens de methodieken van Bert Hellinger Instituut, Franz Ruppert’s IoPT, Phoenix Opleidingen, School voor Systemisch Bewustzijn, Instituut voor Systemisch Werken, etc etc. Iedereen is welkom en we leren van elkaars methodieken en werkwijzen.

Resultaat

Samen opstellen en begeleiden, analyseren en bespreken van jouw begeleidingskunst en van elkaar leren. Veel opstellingen oefenen en ondergaan. Het doel is leren belichamen, containen en bedding creëren in het proces.

Praktische informatie

Duur van de training

3 uur

Data

Zie het aanmeldformulier waar je je interesse kan opgeven. We nemen dan snel contact met je op voor de mogelijkheden.

Tijden

Van 19:00 tot 22:00 uur, inloop vanaf 18.30 uur door de week. In het weekend in overleg met de geïnteresseerden. De koffie en thee staan klaar.

Aantal deelnemers

Minimaal 5 deelnemers

Incompany

["Individueel"]

Locatie(s)

Het Amstelstijn Coachhuis - Wilhelminalaan 1a, Alphen aan den Rijn

Bijzonderheden

Bijzonderheden / opmerkingen

Prijs

€ 25,00 bijdrage
Training en Coaching - Organisatieontwikkeling - Jeffrey Kriele

Wat goed dat je je inschrijft voor .

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de details  door te nemen. Dan gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling!

Inschrijfformulier

Incompany of individueel:

Tijd:

Kies een datum

7 + 14 =